Lamine Yamal i Lewandowski celebren el primer gol.
Barça
Barça-Rayo, 3-0

Segon lloc assolit

L’objectiu mínim ja s’ha tancat. En una setmana en què s’ha parlat més de la banqueta que del futbol, el Barça ha segellat el segon lloc i la participació en la pròxima supercopa després de...

Alexia aixeca la copa.
Barça
Barça-Real Sociedad, 8-0

Un regnat indestructible

Mariona en una acció del partit
Barça
Barça
La protagonistaMariona Caldentey

Insaciable

Regan Magarity i Sika Koné al març
Bàsquet
Lliga femenina

Un comiat a la sueca

Avui fa...

1992
Barça
El Barça es corona rei d’Europa a Wembley El Barça aconsegueix finalment l’anhelada copa d’Europa en una final agònica jugada a l’estadi de Wembley de Londres contra la Sampdoria (1-0) que decideix en la pròrroga amb un majestuós gol de falta de Koeman en el minut 111. Després de dues finals perdudes, l’equip de Johan Cruyff dona a l’afició blaugrana la satisfacció de poder dir que son el millor club d’Europa.
FOTO: EFE
1961
Ciclisme
Miquel Poblet guanya la primera etapa i és el líder del Giro Miquel Poblet (Ignis) guanya la primera etapa del Giro d’Itàlia, que es disputa amb inici i final a Torí i se situa líder de la cursa. S'imposa en l'esprint d'un petit grup després d'una llarga persecució dels escapats i sota una tempesta, amb granissada i tot. Poblet mantindrà el liderat del Giro durant sis dies.
2016
Natació
Jessica Vall guanya la plata en els 200 m braça de l'europeu Jessica Vall (CN Sant Andreu) guanya la medalla de plata en els 200 m braça de l'europeu que es disputa a Londres i millora el seu rècord estatal (2:22.56). La barcelonina havia guanyat el bronze en l'europeu del 2014.
FOTO: EFE